Villkor

Nerja

Costa del Sol


VILLKOR El Capistrano Village.

 

Lägenheten är rökfri!

Ev kan hund tillåtas om ni respkterar våra villkor för det!

AC/ Värme finns, liksom TV med bla SVT1, SVT2 samt TV4, en DVD. Tillgång finns till trådlöst Internet.

Allt ovan INGÅR i hyran!

.

Priserna gäller för max 4 personer, men ni KAN vara upp till fem personer, dock: Tillägg 50 EURO per vecka för nummer 5!

Vi kan även ordna barnsäng och barnstol mot tillägg!


Två sovrum med sängar för två i vardera.En dubbelsäng och två enkelsängar.


Ett badrum som ligger på samma plan som de båda sovrummen. Plus en liten toa på första våningen vilket å är samma plan som allrum och köket. Köket är välutrustat så att man kan tillaga såväl frukost, som lunch och middag. Kyl & Frys finns.


Två  balkonger en mot norr och en mot söder, en stor terass vänd mot söder. Parkeringsplats finns på gatan och är avgiftsfri.


Bokningsvillkor:


Vid en bokning så ska 30% av det totala hyresbeloppet i EURO inbetalas till bankkonto som vi hänvisar till via vår bokningsbekräftelse. Beloppet ska finnas på kontot inom en vecka, annars riskeras hyresgästens reservation!


Resterande 70% ska erläggas senast åtta veckor innan hyresperiodens början. Sker inte det förbehåller vi oss rätten att omboka bostaden med annan hyresgäst.


För hyresgäster som bokar med kortare tid till hyresperiodens början än åtta veckor, ska hela hyresbeloppet erläggas omedelbart.


Vid en ev. avbokning som sker mellan 4-8 veckor innan hyresperiodens början, så återbetalar vi 50% av det totala hyresbeloppet. En avbokning som sker senare än 4 veckor innan hyresperioden är inte återbetalningsbar. (Det kan bli svårt för oss att finna en ny hyresgäst på så kort varsel).


Reservationsavgiften på 30% betalas inte tillbaka om man ångrar sig.


Vi ansvarar inte för förlorade ägodelar, skador, sjukdomar eller liknande händelser.


Hyresgäster ska varsamt behandla lägenhet, möbler, utrystning och husgeråd som finns i lägenheten. Om något ändå inträffar ska hyresgästen omgående ta kontakt med den kontakperson vi hänvisar till.


Vi tar inte ansvar för om någon eller något, för oväsen eller på annat sätt stör er vistelse. Inte heller om vatten eller el uteblir pga händelser som ligger utanför vår kontroll.