Priser

Nerja

Costa del Sol


PRISER El Capistrano Village.

 

Vi tillämpar veckouthyrning från 1/5 och fram till den 1/11. Vinterperioden mellan 1/11 och 30/4 så gäller månadsuthyrning, med minst en månad.

Finns det klämdagar mellan två perioder, tex två veckor under vintersäsongen, eller 5-6 dagar under sommarsäsongen, så hyr vi ut dem med.

Begär pris på det i så fall!


Vi kan givetvis hyra ut en hel månad under sommarsäsongen, fast då gäller ett annat pris per månad än "vinterpriset".  Begär prisförslag om ni funderar på det och använd respektive veckopris som en bas för ert budgeterande.

 

Vid uthyrning så ingår:

 

Sängkläder och handdukar för inomhusbruk för upp till fyra (4) personer. Om ni är 5 personer, så ordnar vi plats i en gästsäng, och tillser att det finns sängkäder och handdukar för den 5:e personen också! Men det mot ett tillägg på 10 E per dygn.  Övriga fyra har då fasta sängar i sovrummen, medan gästsängen kan placeras var ni finner lämpligt.


Vi kan även ordna barnsäng och barnstol, fråga om pris för ert behov!

 

Slutstädningen är inkluderad i priset. TV, video samt tillgång till WiFi och anlustning till Internet!

AC / Värme finns i huset. Det är en luftvärmepumpsystem med innerdel i båda sovrummen samt i lounge/kök. AC / Värme systemet får bara köras när ni ÄR i huset och då inga öppna dörrar eller fönster!  Så att köra AC hela dagen, medan ni ligger vid poolen är Playan, är INTE tillåtet. Systemet är tillräckligt starkt så det kyler / värmer hela huset på 30 min.

 

 

Vid uthyrning längre tid än 10 dagar, så får ni dubbla set med sängkläder och handdukar. Ni städar själva lägenheten under er vistelse, men slutstädningen ingår i priset.

 

Ni kan även köpa till extra service, i form av att ni får städat tex en gång per vecka, och /eller att det då samtidigt byts sängkläder och handdukar!

Begär pris på dylika önskemål!

 

Sommaren veckouthyrning: 2020 15/3 - 31/10.


Begär pris OM ni vill hyra tex en hel månad under nedan perioder, eller hyra kortare period mellan två bokningar!Mars/April/ Maj: 425 Euro/vecka - 60 E per tillkommande dag.


Juni: 515 Euro/vecka -  73 E per tillkommande dag.


Juli & Aug. 650 Euro/vecka - 92 E per tillkommande dag.


Sept 425 Euro/vecka  - 60 E per tillkommande dag.


Okt. 425 Euro/vecka - 60 E per tillkommande dag.


 I ovan priser ingår: El, vatten, värme/AC, Internet med WiFi, T med bla SVT 1 och 2 samt TV4, sängkläder, handdukar för inomhusbruk, inkl leverans varje vecka av nytvättat samt slutstädningen.

Med andra ord så ingår allt och någon deposition tas inte ut. Priserna gäller för 1-5 personer, men den 5:e får då en gästsäng av enklare typ.