Priser


PRISER Radhus 6-8 personer,  Las Flores de Burriana


Vi tillämpar veckouthyrning från 1/5 och fram till den 1/11. Vinterperioden mellan 1/11 och 30/4 så gäller månadsuthyrning, med minst en månad.

Finns det klämdagar mellan två perioder, tex två veckor under vintersäsongen, eller 5-6 dagar under sommarsäsongen, så hyr vi ut dem med.

Begär pris på det i så fall! Tänk på att här ingår allt..EL, Värme /AC, WiFi, IPTV etc...

Många gånger får ni stå för elkostnaden själva, och värmer man med el, så blir det DYRT i Spanien. Dels är elen dyr, men även för att hus är dåligt isolerade.

Vi kan givetvis hyra ut en hel månad under sommarsäsongen, fast då gäller ett annat pris per månad. Begär prisförslag om ni funderar på det!


Vid uthyrning så ingår: 


Sängkläder och handdukar för inomhusbruk för upp till sex (6) personer. Så alla priser nedan gäller för UPP TILL sex (6) personer!

Huset är stort, så sex personer bor bekvämt. Ni kan bo max åtta personer.

Om ni är 7 eller 8 personer, så ordnar vi gästsäng (ar) som kan placerar var så önskas. Vi tillser att det finns sängkäder och handdukar för de personerna också!


MEN...det blir då ett TILLÄGG på 10 EURO per dygn och person, över sex personer!


Lämpligast är dock att placera de två extra sängarna på bottenvåningen, som dels har två fasta sängar redan, dels är stor nog för fyra sängar. Man skapar på så sätt, lite ev en egen lägenhet vid poolen, då eget badrum/ toa finns här också. För en familj, eller för alla barn?


Om ni är sju (7) personer: Listpris plus 10 EURO per dygn.

Om ni är åtta (8) personer: Listpris plus 20 EURO per dygn.


Slutstädningen är inkluderad i priset, liksom WiFi samt IP TV med mist ett 50 tal Svenska kanaker, samt Norska; Danska, Brittiska, Spanska.


El* vatten  ingår i hyran liksom värme och AC under sommaren! AC eller värme får ENDAST vara påslaget när någin befinner sig i huset. Inga öpnna dörrar eller fönster får då förekomma. AC eller värme sak alltid stängas av när man lämnar huset!Vid uthyrning längre tid än en vecka, så får ni dubbla uppsättningar av sängkläder, handdukar så att ni kan byta och tvätta själva. Ni städar själva lägenheten under er vistelse, men slutstädningen ingår i priset. Ni kan även köpa till städning och tvätt av sängkläder/handukar under er vistelse. Fråga om pris på det i så fall.


Ni får en skriftlig bokningsbekräftelse för er bokning!


 
Vår-Sommar-Höst 2022 vecko uthyrning. 1/5 - 31/10.
Upp till 6 pers. Max 8 p mot tillägg, se ovan. 1/5 - 31/10. Upp till 6 pers. Max 8 p mot tillägg, se ovan.


April / Maj: 490 Euro/vecka.


Juni: 790 Euro/vecka.


Juli & Aug. 850 Euro/vecka.


Sept. 700 Euro/vecka.


Okt. 600 Euro/vecka.Vintern 2022 -2023, månads uthyrning;


1/11 - 31/4. Upp till 6 pers. Max 8 p men då mot tillägg.


En månad: 1.200 Euro/mån.


Två månader: 1.000 Euro/mån.


Tre+ månader : 900 Euro/mån.