Priser

PRISER ALBAIDA PENTHOUSE


Vi tillämpar veckouthyrning från 1/5 och fram till den 1/11.


Vinterperioden mellan 1/11 och 30/4 så gäller månadsuthyrning, men minst en månad. Men ni kan självfallet fråga på hela månader även under andra perioder!

Finns det klämdagar mellan två perioder, tex 1-2-3 veckor, så hyr vi ut dem med. Begär pris på det i så fall!


Vid uthyrning så ingår följande:


Sängkläder och handdukar för inomhusbruk för upp till fyra (4) personer.

En 5:e person kan få plats men då i en gästsäng av lite enklare natur, med sängkläder och handdukar, fast mot ett tillägg av 10 E per dygn!

Vid hyra av mer än 10 dygn, får ni dubbla set,  så ni kan tvätta och byta själva. Tvättmaksin finns och ni KAN köpa till städning och tvätt extra, om ni önskar det.


Slutstädningen är alltid inkluderad i priset. Smart TV 48 tums IP TV med bla ett 60 tal Svenska kanaler, puls Norska, Danska, Brittiska, en del Spanska. En funktion där ni kan spela upp alla program upp till en evcka efteråt. (Sparas på en server), samt ca 250 nyare filmer som kan streamas on demand.

IP TV går över vår Fiber anslutning, så ni har även WiFi inkluderat i priset.


AC / Värme ingår i hyran, och det är ett Multisystem med Luftvärmepump i båda sovrummen samt i Lounge / Kök. AC eller värmesystemet får endast köras när ni befinner er i lägenheten! - Mao så att köa AC för fullt i tex Aug månad, medan ni ligger på playan är INTE tillåtet!Tvättmaskin finns i lägenheten,liksom diskmaskin. Ni städar själva lägenheten under er egen vistelse och städutrustning finns, men slutstädningen ingår fortfarande i hyrespriset. Ni KAN köpa till både städning och tvätt av sängklöder inkl byte, om ni önskar det. Pris efter förfrågan!


Vi kan även erbjuda barnsäng och barnstol, men då mot tillägg! Och max 5 personer även då.
 


 

2019 / 2020 Vinter Rental (1/11-2019 - 30/4-2020)

1 månad: 1.680 EURO

2 månader: 1.470 EURO per månad.

3+ månader: 1.260 EURO per månad.Sommaren 2020


April & Maj: 520 EUR/vecka


Juni: 667 EUR/vecka


Juli & Aug: 935 EUR/vecka


Sept: 750 EUR/vecka


Okt: 625 EUR/vecka


Fria bytesdagar, men om det blir för tokigt, kan vi neka bokning! -Tex om två veckor ledigt i Augusti, och ni vill ha en vecka mitt i den perioden!

Copyright © All Rights Reserved