ALBAIDA 1-7B


ALBAIDA 1 Apt 7B, mitt i Nerja centrum.

Turist reg. no: VTR / MA / 00886 

Den här fantastiska lägenheten kan ni hyra!  Läget och utsikten från de båda balkongerna är otrolig! Se på underrubrikerna, för att läsa och se recensioner från tidigare hyresgäster, priser, bokningskalender mm. 


Den  hyrs ut, veckovis under sommarhalvåret och månadsvis under vintersäsongen. Visst kan man boka en eller två månader på sommaren, men då till ett helt annat månadspris!    Den ägs via ett Svenskt företag: "Nerja Rental AB 556669-2595" och det finns självfallet uthyrningslicens för korttidsuthyrning i Andalusien (VTR/MA/00886), som man måste ha sedan 2016!Vi har installerat ett Luftvärmepumpsystem, som ger värme eller kyla, beroende på årstid, i hela lägenheten!

Internet utrustning med WiFi finns, det är ett fiber  ca 20 mbps nedladdningshastighet och ingen begränsning i antal GB per tidsenhet. Det finns IPTV med ca 50 tal Svenska TV kanaler, inkl PLAY funktion.


Lägenheten är belägen på 7:e våningen av 7. Det finns förutom trappor, även två st hissar.Denna strandnära lägenhet i sydläge är ett av boenden som ligger allra närmast stranden i hela Nerja. Stranden det rör sig om är populära Playa Torrecilla.  Om du tittar på bilderna ser du att det bara är en kort sträcka  som skiljer fastigheten från Medelhavet! Tre minuters promenad! 


Lägenheten som ligger på översta våningen, våning 7 av 7, har två stora sovrum, ett modernt duschrum, utrustat kök och ett rymligt vardagsrum och två balkonger med spektakulära vyer över Medelhavet! Man kan även gå upp på takterrassen som är öppen för alla boende i huset!


I de kommunala trädgårdarna finns det också en stor gemensam pool för de boende i föreningen ALBAIDA.


Populära Las fuentes ligger 50 meter till vänster, sett från balkongen. Dessa är kända för sin popularitet vad det gäller uthyrning. Rio Monica hotellet ligger till höger om denna lägenhet. Detta är ett exceptionellt, dokumenterat, bra område för uthyrning. Det mest populära segmentet är för övrigt just 2 sovrum, vid havet, och terass/balkong med havsutsikt!


Det ligger massvis med restauranger och kafeterior runtom då den ligger precis i centrum, ett stenkast från stranden och 5 minuters promenad till Balcon de Europa. Riktigt guldläge med andra ord.


Torrecilla-stranden ligger i västra delarna av Nerja och den har många gånger fått EU:s utmärkelse ”Blue Flag” och ”Q” för kvalitet av de spanska myndigheterna. Båda dessa flaggor vajar stolt vid i närheten av ruinerna för det gamla vakttornet.


Torrecilla är cirka 300 meter lång och 40 meter bred. Det ligger också ett par alldeles utmärkta restauranger på strandpromenaden. De serverar bland annat specialiteteten grillade sardiner.  I lägenheten: Här är det INTE tillåtet med husdjur, så det är en allergifri bostad!


 Ja bilderna ljuger INTE! Det här den utsikt man får från balkongen:-)


Licens no: VFT / MA / 0086.

Utsikt från balkongen mot Öster
Där nere ligger Playa Torrecilla och två Playa Restauranger
Utsikt mot sydöst
Regnbågen
Playa Torrecilla
Strandpromenaden

Bilder nedanför: Playa Torrecilla, strandpromenaden, centrum utanför etc.

Centrum med restauranger, cafeterior
Poolen som hör till Albaida Chaparil
Två hissar finns i byggnaden.
Restaurangen utanför dörren...
Entren från gatan
Inringat...längst upp till höger är den södra balkongen