Recensioner

Nerja

Costa del Sol

Köket...

 

 

El Capistrano Village radhuset... RECENSIONER.

 

 

Lucy L. 26 Jul 2018

Fantastic stay in El Capistrano ☀️Calle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum: July 2018

 

The villa was lovely; modern with everything we needed and more, for our stay. The owner was really helpful and quick to communicate. The aircon was brilliant and the contemporary interior was clean and comfortable. We would definitely stay here again and highly recommend every aspect of it to others. Thank you.

 

Mitt svar: Thank You so much for your lovely words. It was a real pleasure to have you and your family as guests in the El Capistrano Village house. Most welcome next year... BR Ulf Norberg

 

 

Maureen B. sa...26 Sep 2017

Lovely well equipped apartment in beautiful locatiionCalle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum 16 Sep 2017

 

We were a group of 2 couples staying for one week in September. The property was very clean and organised with everything you would need to stay in and eat as it was very well equipped in the kitchen. The shower over the bath could do with a little tlc but all in all was fine. The walk into Nerja was about 30 minutes and was downhill. We used taxis to return most times (around €7) which was very reasonable. Nerja and Frigiliana are beautiful towns to visit with many many lovely eateries of all costs and descriptions. Frigiliana is particularly beautiful and about a 15 minute drive into the hills. Just a small point that it would have been useful to know the Capriana village rules i.e. No towels on balcony etc as we received a notice from the Executive Committee. Rules are rules but if we had known we would of course have complied. Pool and surrounding area is just lovely but the pool charges €3 per day for the hire of sun beds plus the pool doesn't open until 11 am which was a little disappointing if you're an early bather. All in all it is a wonderful apartment and place to holiday and we'all definitely be back again

 

Mitt svar: Thanks. We will mention some in the INFO file...and have a look of some TLC issues! BR Ulf

 

 

Martin G. sa...

20 Jul 2017

Enkel standardCalle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum

10 Jul 2017

 

Bostaden är av enkel standard. Enkelt utrustat kök med ganska dåligt utbud av köksredskap, en del även trasiga. Termostaten på ugnen fungerar ej, verkar bara fungera på full effekt....= bränd mat. Resårmadrasserna i sängarna är slut, nerlegade o allmänt sunkiga. De nya bäddmadrasserna hjälper föga. Matbordet är väldigt vingligt o ostabilt. Torkställningen på balkongen är på väg att rasa sönder. Mycket småsaker som är sönder/utslitna och som är enkla o relativt billiga att åtgärda. Inget man inte kan leva med, men det sänker standarden o vår upplevelse. Uteterassen är liten o trång, med kraftig lutning mot det obefintliga "staketet". Behövs också en uppfräschning av utemöbler/dynor. Poolområdet är fint, fräscht o stort. En pool m djup fr 80 cm - 135 cm är öppen fr kl 8-21 = jättebra! Den djupare poolen (upp till 3 meter) är öppen 11-20. Barnpoolen öppen 8-21. Nerja är fint jämfört med andra samhällen längs med kusten. Väldigt kuperat dock. Promenaden upp från stranden tog 20 min i rask takt, men eftersom det är 100 m höjdskillnad är det ett väldigt ansträngande träningspass om man inte är vältränad....dock var vi här v 28-29, mitt i juli, 32 grader i skuggan o stekande sol vilket gjorde sitt.... Oavsett väder, inget jag släpat med mina barn, 4 o 6 år, på. Tycker inte heller att det är några trevliga promenadvägar, mycket smala trottoarer på bakgator eller stor vältrafikerad huvudgata. Burriana beach är ok, dock lite smutsig, mycket skräp, fimpar etc. Dock blir det djupt direkt när man går i = lite jobbigt med små barn. Fanns en ganska fin strand som var långgrund vid fyren i Torrox. Vi har haft bil hela vistelsen här o tagit den både till stan o stranden o det har funkat bra med parkering trots högsäsong.

 

Mitt svar: Om man läser recensionen under här, och den ovan. har man svårt att tro att de båda olika familjerna har bott i exalt samma hus, i samma lilla Stad, dvs Nerja. SÅ...olika kan man uppfatta det hela...OCH ni ser att vi tar med ALLA recensioner oavsett vad som skrivs:-)

 

 

Josefina L. sa...

5 Jul 2017

Allt var bara helt perfektCalle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum

28 Jun 2017

 

Allt var kanon! Så fint, utsikten över berget o havet! Hit åker vi verkligen igen :-) vi är supernöjda!

 

Mitt svar: Tack Josefina! Ni är SÅÅ..välkomna igen...och vad bra...att ni är nöjda! Hälsningar Ulf Norberg

 

 

 

Karolina Z. sa...

29 Jun 2017

Hyrde maj och juni 2017Calle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum

29 Apr 2017

 

Vi, en familj med tre barn (6 år, 4 år och 10 månader) hyrde detta hus i två månader (maj o juni). Vi hade en fantastisk tid o tycker läget är perfekt.

Capistrano Village är underbart, så välskött o lugnt! Nära till pool-området där barnen älskade att bada. Vi promenerade både till Nerja centrum och Buriana stranden. Dock hade vi även bil som vi använde emellanåt. Några gånger åkte vi även buss när barnen inte orkade gå/det var för varmt!

Planlösningen på huset passade oss perfekt, sovrum uppe o socialt nere. Kommunikationen med Ulf gick kanon, de gånger något strulade fick vi snabbt hjälp. Några saker till förbättring, - vi saknade en dammsugare!! Det hade underlättat. - räcket på terassen är VÄLDIGT lågt. Det hade vi inte uppfattat från bilderna. Livsfarligt för barn o även obehagligt för vuxna. - det hade varit bekvämt/fräscht med bäddmadresser i sängarna. - utrustning i köket är väldigt basic, uppdatering av köksknivar mm hade inte skadat! Tack för en finfin tid!! /familjen Zingmark (Göteborg)

 

Mitt svar:

Hej familjen Zingmark, Jo vi har ju haft en del akuta problem att lösa under er vistelse:-) Men bra att ni ser, att vi löser det mesta, för "shit happens"! Bra synpunkter har ni också! *Bäddmadrasser är absolut en bra investering då de förhöjer sovkomforten markant (Är på plats i enkelsnängarna nu redan). * Dammsugare trodde jag fans på plats? Det bör det ju göra! * Räcket vet jag att det har tagit in pris på för att byta ut mot ett som är högre! (Är NU på plats) * Jo köksutrustning är basic, för det spelar ingen roll hur mycket attiraljer man placerar där, så passar det ändå inte alla. Var och en har sin vanor från sitt eget kök! "Har inte alla det" typ" Det har jag lärt mig av erfarenheten inom uthyrningen. Men jag tar upp punkterna med Erica så ska vi se vad vi kan ordna! Tack för er tid i huset och kul att ni trivts bra! Ulf

 

 

 

Uno E. sa...

3 Apr 2017

Calle liljas 46Calle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum

1 Jan 2017

 

Det var dåligt med köksutrustning ( vi har köpt till en hel del så nu är det ok) Vi tycker att lådan på altan är mycket låg om man har barn ( risk för att stojiga barn ramlar ner ) Vi saknade en damsugare. Annars har det fungerat bra med allt, snabb service bär något har krånglat.

 

Mitt svar: Tack för era kommentarer! Blomlådorna på altanen är för låga för att fungera som ett skydd, så vi undersöker redan att montera dit ett räcke istället. - Helt klart en säkerhetsrisk som det ser ut nu! En dammsugare bör det finnas, det tycker jag med. Så det blir nog en under April månad! Samtidigt ser vi då över köksutrustningen, men att ha allt för alla, det blir nog svårt, då behoven och vanan skiftar oändligt. Och jodå...vi försöker svara OCH åtgärda snabbt när ni hör av er:-) Tack för er åsikt...och välkommen åter! MVH Ulf Norberg

 

 

 

Herman v. sa...

29 Jul 2016

Prisvärd lägenhet med stort poolområdeCalle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum

15 Jul 2016

 

Vi (två vuxna och två barn 8 och 10 år) tillbringade en vecka i lägenheten i Capistrano Village och var mycket nöjda. Lägenheten är enkel men mycket funktionell. Bra AC och fin liten terrass med sol hela dagen (dock ej på kvällen vilket är underbart - då kan man äta middag utan att förgås). Området är mycket väl underhållet och byggt i traditionell spansk stil (vita vackra stenhus). Poolområdet är fantastiskt! På området finns även en bra lunchrestaurang. Vi kommer gärna tillbaka!

 

 

Sheila R. sa...

19 Maj 2016

 

Sheila Ratcliffe and Paul LawtonCalle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum

18 Maj 2016

 

A beautiful house in a beautiful village setting. Owners were extremely helpful and responded immediately. On arrival lovely cold beer and prosecco in fridge- most welcome as it was very hot! The house has everything you could possibly need for a relaxing holiday and was furnished to a very high standard. The views were amazing- sea view one way, mountains the other and only a short walk to the lovely town of Nerja! The pool, restaurant and supermarket on site can be highly recommended. Will definitely be back!

 

Mitt svar: Thanks for your nice words, Sheila!

Actually, this townhouse is not mine!

I do own properties in Nerja, but not the townhouse you have rented, It is own by friends nearby where I live in Sweden, and I do the rentalbusines on theirs behalf, since I already do the rental of my own accomodations.

I wish you a pleasent flight back and most welcome next time to Nerja!

BR

Ulf Norberg

 

 

 

Ewoud M. sa...

20 Maj 2016

Nice stayCalle las Lilas 46, El Capistrano Village, 29780 Nerja, Spanien

Vistelsedatum

28 Apr 2016

 

The house was very clean, nicely decorated and a lot of accessories were present in the kitchen. The bbq was new and worked just fine. The owner is very helpful.