Sur 4F

Nerja

Costa del Sol

 

 

Edificio Sur

Turist reg.no: VFT / MA / 23837.

 

Det här lägenheten ligger på vån 4, eller 5:e kan man säga, då första våningen är ett plan över markplan.

Fönster och balkong mot Syd- Öst så här har ni morgonsol och fram till runt 13.00-14.00. Övrig tid får ni använda takterrasen eller gå till Playa Torrecilla, endast 3 min promenad bort.

 

Den har två sovrum, ett kök, ett badrum, en lounge med vikdörrar ut mot balkongen, så det kan öppnas upp helt mot den lugna gatan Calle Malaga. Ingång både från Calle Malaga eller Calle Castilla Perez. Byggnaden Sur, ligger med andra ord mellan de båda gatorna.

Från lounge, balkong och Master sovrum, har man utsikt över Medelhavet, då man ser över den lägre byggnaden framför.

Planen på sikt, är att bygga om och renovera till en stor 1 sovrummare, fast med bäddsoffa i lounge. Men det sker inte under 2019 eller ens under 2020.

 

Det finns AC/Värme, WiFi, IPTV så man ska inte sakna något man är van vid hemma.

Det finns två hissar i byggnaden, men ävem en trappa om ni vill bättra på flåset.

 

I master bedroom, finns det en dubbelsäng och i det andra sovrummet, två enkel sängar. Samtliga har IKEA bäddmadrasser för bästa sovkomfort, då Spanska sängar kan vara väl hårda annars.

Här bor man så centralt man kan komma. Det tar endast tre minuter att gå till Balcon de Europa. Ni har mängder av restauranger, cafeer, barer etc direkt i närområdet.

 

Tvättmaskin finns redan nu, liksom kyl o frys, micro, gasplattor och en elektrisk ugn. Kaffebryggare och köksutrustning.

När den kommer att renoveras, så blir det nytt kök...nytt golv och ett sovrum rivs liksom vägg mot köket. Så en mer öppen planlösning kommer det att bli. Ett mkt större allrum, på bekostnad av ett sovrum då. Men jag tror det blir bra.

 

 

 

 

Köket...