Priser

 

Las Flores de Burriana 2

Priser

Vi tillämpar veckouthyrning från 1/5 och fram till den 1/11. Vinterperioden mellan 1/11 och 30/4 så gäller månadsuthyrning, med minst en månad.Finns det klämdagar mellan två perioder, tex två veckor, så hyr vi ut dem med. Begär pris på det i så fall!

Tänk på att här ingår ALLT. Det är kutym att hyresgösten själv får betala el, kanske WiFi själv, och elvärme med element kan lätt kosta upp mot 200 EURO per månad en kall vintermånad,

 

Priserna nedan gäller för upp till fyra personer, som då bor komfortablet och rymligt. Men ni kan vara max sex personer och person 5 och 6 får då sova i bäddsoffan i loungen!

Sängkläder och handdukar får dock alla. Men per dygn så tillkommer det 10 EURO för den 5:e och 10 EURO till per dygn för den 6:e personen. Det för att vi tillhandahåller sängkläder o handdukar, men även för att det slits mer, det förbrukas mer el och vatten etc.

 

Vid uthyrning ingår:

 

Sängkläder och handdukar för inomhusbruk. Slutstädningen är inkluderad i priset. TV finns samt Internet anslutning via WiFi ingår även det vid hyra av huset samt att El o vatten ingår i hyran.

 

AC / Värme ingår även det vid hyra, via ett Luftvärmepump system. Enhet finns i båda sovrummen samt lounge /kök. AC/Värme får endast köras när man befinner sig i huset! Mao att köra AC hela dagen medan man ligger på Playan, är inte tillåtet. Systemet är kraftfullt så det kyler eller värmer huset på 30 minuter!

 

Vid uthyrning längre tid än en 10 dagar, så får ni dubbla uppsättningar av sängkläder & handdukar så att ni kan byta och tvätta själva. Tvättmaskin finns i huset. Ni städar själva lägenheten under er vistelse och det finns städutrustning, men själva slutstädningen ingår alltid i hyrespriset. Ni kan även köpa till veckostädning och byte av sängkläder samt handdukar. Fråga på pris för det vid intresse.

Vi tillämpat fria bytesdagar, så ni kan optimera ER resa på bästa sätt. Men vi kan även neka bokning, om det blir tokigt.

Tex om vi har två veckor ledigt i Augusti, och ni vill boka en vecka mitt i den perioden!

 

 

 

 

2018 - Vår-Sommar-Höst priser 1/5 - 31/10.

För max 4 p, se ovan om tillägg för no 5 och 6.

 

 

 

2018 / 2019 Vinter Rental. 1/11 - 1/5.

 

1 månad: 1.400 EURO

 

2 månader: 1.200 EURO per månad.

 

3+ månader: 1.000 EURO per månad.

 

För längre tider, begär Offert!

 

 

2019 - Vår-Sommar-Höst priser 1/5 - 31/10.

 

Priser nedan gäller för 1-4 pers. För 5 & 6 pers: 70 E per vecka/ person över 4 pers.

 

April / Maj: 539 Euro/vecka. 77 E per extra dag

 

Juni: 735 Euro/vecka. 105 E per extra dag.

 

Juli & Aug. 889 Euro/vecka. 127 E per extra dag.

 

Sept. 735 Euro/vecka. 105 E per extra dag.

 

Okt. 623 Euro/vecka. 89 E per extra dag.

 

 

 

Lediga perioder mellan två bokningar som är kortare än kraven! - Fråga då efter pris!

 

Vi kan tom hyra ut en helg om så är! Om ni funderar på tre veckor eller mer, så kan vi ge viss rabatt på listpriserna per vecka! - Fråga vid intresse!

 

Copyright © All Rights Reserved