Flores 2

 

Las Flores de Burriana.

Turist reg.no: CTC-2018080111.

 

Las Flores de Burriana är namnet på urbanisationen, eller föreningen som vi kallar det. Det är en byggnad som är relativt nybyggd, slutet av 1990 talet. Den är byggd i en södersluttning, mot en grön dalgång, som leder ner mot Medelhavet. Från huset så har man viss havsutsikt, då det ligger något högre än havet.

Huset består av två våningar, eller rent av tre våningar om man inkluderar entre & takterrassen. Boyta är 94 kvm och omfattar två sovrum, två badrum, en toalett, ett fullt utrustat kök, en stor lounge i vinkel, två södervända balkonger, en från vaje vån.plan. Ni kan välja en undersida och läsa mer samt se bilder för repektive del av huset. - Husdjur är INTE tillåtet, bla av allergiskäl.

 

I huset bor fyra personer komfortablelt och bekvämt, med gott om plats etc. MEN..ni kan vara fem eller sex personer då det finns en bäddsoffa i Loungen. Det mor ett tillägg av 75 EURO per person och vecka. Det fungerar 1-2 veckor på sommaren, men knappast 3 månader på vintern.

 

Till urbanisationen hör ett poolområde med en stor pool. Den är 15 m lång, och 5 m bred. Djup mellan 2.00 m och 1,40 m.Den är endast uppvärmd av sol och luft, så under vinterperioden är temperaturen därefter. Men i Maj, Juni. Juli, Aug, Sept, Okt så är det normalt minst 20 grader, tom runt 30 grader Juli/Aug/Sept.

Hela huset har både värme och kyla som ni kan styra individuellt för alla rum. Kyla kan vara skönt på sommaren, samt värme under vinterns kyliga nätter. Hus i Spanien är ju inte byggda och isolerade som i Sverige. Dessutom är det ett krav för att få licens att hyra ut på korttid!

 

Nedan en kort översikt över huset planlösning och rum:

 

Översta och fjärde våningen: Takterrass samt entré från gatan. På takterassen har man sol hela dagen lång. Det finns ett par solsängar, en liten sittgrupp med bord samt parasol. Parkera bilen kan man normalt göra på den lugna gatan utanför. Det finns ett nytt och stort P-hus 300 m bort, ned mot Burriana, om man inte vill parkera på gatan.

 

Tredje våningen: Här finns ett välutustat köket, med öppning mot loungen, det är tom viss havsutsikt från köket!

En hall där såväl entredörr som trappan ner till våningen under, strålar samman.

En stor lounge med balkong. Stor Platt TV Internet med WiFi ingår vid hyra.

 

Sedan finns det även en liten toalett på våningsplanet.

 

Andra våningen: Här finns de båda sovrummen, de båda badrummen, Det finns en relativt stor södervänd balkong. Man når direkt till balkongen från ett av sovrummen. Här ser man ut över poolen, dalgången, kanske även en glimt av Medelhavet.

En trappa leder upp till den första våningen.

Första våningen vid poolplanet: Där ligger en separat lägenhet, se "Flores 2A"

Poolen
Privat takterrass

 

Här går man ned från gatan/takterrasen till entre planet
Utsikt från den privata takterrassen.
Utsikt över bergen i norr..
Grinden till Flores 2 från gatan C. Ubeda.
En patio under tak..vid entren
Hallen..trapp ner till höger...lounge rakt fram, köket till vänster
Köket...fönster ut mot trappen

Bilderna nedan visar: Plan två, dvs det plan man kommer in till från gatan. Sovrummen ligger ett plan ner, och visas längre ner på sidan!

Köket, lounge, balkong, liten toa på våningsplanet. WiFi finns samt Platt TV med Chromecast funktion.

Köket..ung, häll, diskmaskin, kyl o frys, husgeråd för att laga egen mat.
Lounge med bäddsoffa för max två personer
Lounge matbortd
Balkong plan 2 med havsutsikt...
Toalett på plan 2..praktiskt

Nedan: Bilderna nedan visar då plan 1 där de båda sovrummen finns, inklusive badrummen.

Trappan mellan plan 1 och plan 2
Master Bedroom
Här går man in till Master Bedroom
Master Bedroom garderob bakom spegelglasdörrarna

Copyright © All Rights Reserved